Setmanari d'informació local - 138 anys

Algaida tendrà institut d’Educació Secundària i Batxillerat

El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha anunciat, aquest dilluns, la construcció d’un nou institut a Algaida, que servirà per descongestionar els centres educatius de Llucmajor. El conseller ha traslladat la intenció de la Conselleria d’Educació i Universitats de construir el nou centre d’educació secundària durant la visita que ha realitzat als centres educatius del municipi.

Així, el conseller ha explicat que el nou Pla d’infraestructures 2024/2030 que s’està ultimant recollirà la nova infraestructura educativa d’Algaida que, previsiblement, acollirà els estudis d’ESO i Batxillerat. Es preveu que el nou institut sigui de tres línies per a ESO i dues línies de Batxillerat.

D’altra banda, durant la seva visita al CEIP Pare Bartomeu Pou d’Algaida, el conseller també ha anunciat que la licitació de les obres d’ampliació es publicarà aviat. Aquestes actuacions suposaran l’ampliació del centre amb tres noves aules per donar resposta a la manca d’espai.

Vera també ha visitat els centres de Porreres i ha assegurat que el Pla d’Infraestructures també recollirà l’ampliació de l’IES Porreres. Amb aquestes obres, el centre ampliarà els seus estudis a Batxillerat i es donarà resposta a una reivindicació del centre. A més, també s’estudiarà la necessitat d’implantar nous cicles formatius de Formació Professional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.