Setmanari d'informació local - 138 anys

Els taxistes de la FEBT celebren aquest dimecres la seva Assemblea General

56979

Els taxistes de la Federació Empresarial Balear de Transport (FEBT) celebraran la seva Assemblea General aquest dimecres, dia 6 de març, a Algaida.

Segons un comunicat de premsa, els taxistes de la FEBT han informat que aquest dimecres, a partir de les 12.00 hores, es reuniran en l'Assemblea General per abordar diversos temes importants. Entre ells, la seva oposició a les restriccions que l'Ajuntament de Palma preveu durant la temporada alta, així com la unificació dels serveis de taxis entre Palma i Calvià.

La reunió tindrà lloc al restaurant Binicomprat d'Algaida i comptarà amb la presència del president de l'Agrupació Empresarial d'Autotaxi i Autoturisme de Balears, Antoni Bauzá, així com membres de la junta directiva d'aquesta agrupació, taxistes associats i representants de la FEBT. A més, també hi assistirà Lorena del Valle, directora general de Mobilitat de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

Es preveu que durant la reunió, el president de la patronal, Antoni Bauzá, faci una declaració sobre la controvèrsia unificació dels serveis de taxis entre Palma i Calvià, destacant la importància de garantir igualtat de condicions per a tots dos municipis. A més, s'abordarà la proposta d'imposar restriccions addicionals als taxis durant la temporada alta a Palma, amb l'objectiu d'assegurar que aquestes mesures no s'adoptin sense tenir en compte l'opinió de tot el sector.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.