Setmanari d'informació local - 139 anys

Malestar dels taxistes per la nova organització d'AENA a la terminal d'arribades de l'aeroport de Son Santjoan

L'Agrupació Empresarial d'Auto Taxi–FEBT ha celebrat l'Assemblea General, en la qual hi han participat 480 titulars de llicència de Palma, Part Forana i una representació de Menorca i Eivissa.

La Junta Directiva de Ràdio–Taxi, l'emissora unificada que properament començarà a operar a Palma hi ha participat i també, a la part final de l'assemblea, la Directora General de Mobilitat, Lorena del Valle, que ha respost preguntes, sobre tot de taxistes de la Part Forana, sobre la posada en funcionament de l'Àrea de Prestació Conjunta.

Durant l'assemblea el seu President Toni Bauzà ha fet un balanç de la feina feta el darrer any. Ha informat de les investigacions encarregades a un gabinet de investigadors pericials per «desemmascarar les pràctiques fora de normativa de les plataformes tecnològiques que donen suport a vehicles VTC».

Bauzà ha explicat que les denuncies posades davant Direcció General de Mobilitat, DGT i Ajuntament de Palma, continuen sense resposta en aquest moment.

Bauzà ha exposat la postura de l'Agrupació Empresarial sobre les limitacions de servei a l'aeroport, el Port de Palma i la Platja de Palma, i ha considerat «una incoherència limitar el servei al municipi al mateix temps de proposar compartir Àrees de Prestació Conjunta obertes a llicències d'altres municipis».

La nova regulació imposada per AENA de les recollides a la terminal d'arribades de Son Santjoan ha generat debat entre els assistents i des de la Patronal s'ha recollit el malestar dels titulars de llicència amb el compromís de plantejar aquest malestar als responsables d'AENA».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.