Setmanari d'informació local - 138 anys

'Qui parla i qui calla' es presenta a la Llibreria Quart Creixent, dimarts 12 de març

Aquest dimarts, 12 de març, a les 18.00 hores, la llibreria Quart Creixent (carrer d'en Rubí 5, Palma), organitza, en el marc del 8M Dia Internacional de la Dona, la presentació del llibre 'Qui parla i qui calla. Comunicació i (des)igualtat entre dones i homes', de les autores Irene Yúfera, Estrella Montolio i Elisa Rosado, i editat per Eumo Editorial.

A l'acte de presentació, a la llibreria Quart Creixent, hi participaran l'editora i autora, Irene Yúfera, i el professor de la Universitat de les Illes Balears, Iban Mañas.

«Pensar que podem assolir la igualtat entre dones i homes fent servir el que s’ha anomenat 'llenguatge inclusiu' és una idea polèmica. Si volem entendre per què sovint un home té més rellevància o credibilitat que una dona ens cal analitzar el llenguatge dins el context i fixar-nos en els significats, valors i relacions de jerarquia que s’estableixen en els nostres actes comunicatius. Això és el que fan Irene Yúfera, Estrella Montolio i Elisa Rosado: ens proposen canviar la manera en què ens relacionam.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.