Setmanari d'informació local - 139 anys

Tretze ferits per un accident d'un autobús de l'Imserso entre Sant Llorenç i Son Servera

57189

Un total de 13 persones han resultat ferides -una d'elles molt greu, cinc de greus i set de lleus-, després de patir un accident en un autobús de l'Imserso a la carretera de Sant Llorenç a Son Servera. Pel que sembla, el bus ha sortit de la carretera i ha caigut d'una altura de dos metres.

Els fets, segons han informat fonts pròximes a l'incident, han tengut lloc aquest dilluns a les 10.00 hores, al quilòmetre 5 de l'esmentada carretera.

A l'autobús hi viatjaven al voltant de 50 persones i 41, inclòs el conductor, han sortit il·leses després de l'accident.

Fins al lloc s'han desplaçat, per part de Bombers de Mallorca, efectius dels parcs de Manacor i Artà, a més d'un sergent i dos tècnics. També al lloc es troba la Guàrdia Civil, Policia Local de Son Servera i Sant Llorenç, i Emergències 112, a més de professionals del Col·legi Oficial de Psicologia de les Balears.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha assegurat que des de l'Executiu autonòmic estan pendents del que ha passat i de l'estat de salut dels ferits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.