Setmanari d'informació local - 139 anys

Arriba la tercera edició del concurs 'el Millor Pa amb Oli'

Ja està en marxa la tercera edició del concurs 'el Millor Pa amb Oli'. Es tracta d’una iniciativa gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar (per a tots els públics), organitzada per l'empresa Olives Rosselló.

Per participar-hi, cal que envieu la vostra millor fotografia d'un pa amb oli a: comunicacio@gruprossello.com i compartir-la a Instagram amb l'etiqueta @olives.rossello i els hashtags #paambolirossello. El pa amb oli s'haurà d'elaborar amb algun tipus de producte de les marques Rosselló, Olis Balle o Son Mesquidassa. A la foto, haurà d'aparèixer algun envàs d'aquestes marques. La data límit per enviar les imatges és el dilluns 8 d'abril de 2024.

Els responsables de les 15 millors fotografies participaran a l’exclusiu concurs d’elaboració de pa amb oli a Son Mesquidassa.

Els concursants que passin a la segona ronda, tendran mitja hora per elaborar el seu pa amb oli i presentar-lo amb quatre bocins per al jurat que estarà conformat per:

  • Tomeu Penya: cantautor i expert consumidor de pa amb oli.

  • Guillem Reynès: guanyador de la segona edició El millor Pa amb Oli.

  • Joan Ramis: gerent i mestre olier de Conservas Rosselló.

  • Juan Alcaide: mestre tafoner i responsable de Son Mesquidassa.

El jurat valorarà diversos aspectes relacionats amb la qualitat i la presentació del pa amb oli i emetrà el seu dictamen inapel·lable que acabarà amb l’entrega dels següents premis:

  • Primer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden de Sóller (4 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.

  • Segon premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Nord de Sóller (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.

  • Tercer premi: 2 vespres per a dues persones a l’Hotel Eden Palma Playa de Can Pastilla (3 estrelles) i un lot de producte Rosselló, Balle i Son Mesquidassa.

Tots els participants al concurs d’elaboració de pa amb oli rebran un lot de producte Rosselló, Balle, Son Mesquidassa i el davantal 'el Millor Pa amb Oli' d'Olives Rosselló.

Es poden consultar les bases completes del concurs aquí.

www.olivesrossello.com

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.