Setmanari d'informació local - 138 anys

'Cuina de la passió' de Tomàs Vibot, aquest dimarts, 19 de març, a Can Alcover, Palma

La llibreria Quart Creixent i El Gall Editor organitzen la presentació del llibre 'Cuina de la passió. Gastronomia i etnografia mallorquina de Pasqua, del polifacètic escriptor mallorquí Tomàs Vibot, i editat per El Gall Editor.

L'acte de presentació tindrà lloc aquest dimarts, 19 de març, a les 19.00 hores, a Can Alcover, carrer de Sant Alonso 24, Palma. L'autor estarà acompanyat del periodista Joan Serra.

Tomàs Vibot Railakari, nascut a Palma, l'any 1973. És un filòleg, investigador i estudiós del patrimoni material i Immaterial de Mallorca. Té un màster en Estudis Baleàrics a la Universitat de les Illes Balears. És autor d'una extensa i variada obra literària. Ha col·laborat a la premsa local, en el Butlletí de la Societat Arqueològica Lul·liana i Estudis Romànics. És coautor del Catàleg de Béns Patrimonials de Puigpunyent, Bunyola, Mancor de la Vall, Campos i Santanyí, i del Catàleg Integral de Béns Patrimonials de la Serra de Tramuntana. També és coautor dels catàlegs de camins de Puigpunyent, Son Servera, Artà i Sineu. Va col·laborar en la presentació de la candidatura de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat (UNESCO).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.