Setmanari d'informació local - 139 anys

Sebastià Alzamora presenta 'El Federal' a Quars Llibres, Palma, aquest dimarts

57445

'El Federal', la nova novel·la de Sebastià Alzamora, i publicada per Edicions Proa, va veure la llum el passat 6 de març, una data molt especial per a l'escriptor llucmajorer. Des de llavors ha estat presentada a la Llibreria 22 de Girona, el 13 de març; i un dia després, al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany de Llucmajor.

La tercera presentació es farà a la Llibreria Quars Llibres, al carrer de les Parellades 12, de Palma. Serà aquest dimarts, 19 de març, a les 19.00 hores. Sebastià Alzamora estarà acompanyat de la periodista i directora de l'Ara Balears, Cristina Ros.

La novel·la 'El Federal' narra els fets esdevinguts el 6 d'octubre de 1869, a la població empordanesa de la Bisbal, on va esclatar un combat entre prop de tres mil homes alçats en armes i les tropes del Regne d'Espanya. Va ser el Foc de la Bisbal, un aixecament revolucionari que pretenia posar fi a la monarquia absoluta. Al capdavant de la revolta hi havia el batle Pere Caimó, un idealista fill d'indians contraris a l'esclavitud. Ell, la seva esposa Isabel Batalla i la sindicalista pionera Isabel Vilà són els protagonistes d'una història en què s'enfronten al despotisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.