Setmanari d'informació local - 138 anys

Les aerolínies han programat 33,2 milions de seients a l'aeroport de Palma per a l'estiu i 9,8 milions a l'aeroport d'Eivissa

Les companyies aèries han programat en els aeroports de la xarxa d'Aena un total de 243 milions de seients i prop d'1,4 milions d'operacions comercials, entre arribades i sortides, per a la temporada d'estiu, un 7,9% i un 7,7% més respectivament que en la temporada estival del 2023, segons un comunicat.

L'aeroport de Palma és el tercer amb més oferta de seients (33,2 milions), només per darrere de Madrid (48,2 milions). Per altra banda, l'aeroport d'Eivissa també està entre els aeroports amb major oferta (9,8 milions).

Per zones geogràfiques, el mercat domèstic ha incrementat la seva programació un 2,8%, mentre que el mercat europeu ha crescut un 10,1% en comparació amb la temporada d'estiu anterior. En les rutes internacionals, els mercats amb el Regne Unit, Alemanya i Itàlia han augmentat la programació un 8,3%, un 5,9% i un 22%, respectivament, en comparació amb l'estiu del 2023.

En tot cas, Aena ha recordat que la programació de seients i moviments està sempre subjecta a canvis per part de les companyies aèries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.