Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou atac a la normalització lingüística: El PP canvia la normativa perquè els exàmens de la Selectivitat siguin també en castellà

57537

La comissió organitzadora de la prova de batxillerat d'accés a la universitat (PBAU), formada per representants de la Conselleria d'Educació i Formació Professional i de la Universitat de les Illes Balears (UIB), va decidir al juny de l'any passat facilitar l'enunciat dels exàmens en català i castellà, després que el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) admetés a tràmit el recurs presentat per l'entitat ultraespanyolista PLIS contra el sistema utilitzat fins ara.

Fins el moment, la comissió organitzadora disposava d'una versió en castellà dels enunciats de cada examen que només es lliurava als alumnes que ho demanaven. Independentment de l'idioma dels enunciats, els estudiants que es presenten poden contestar en castellà o català en aquelles matèries que no són d'un àmbit lingüístic determinat.

Ara, la Conselleria d'Educació ha canviat la normativa i a partir de les proves d'enguany els exàmens de Selectivitat seran en castellà i en català per a tots els alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.