Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] 'Dona'm la mà', del projecte guanyador del II Premis Futurs Utòpics de la Mediterrània

El projecte 'Ritmes de la mar', de l'associació MIA Cultura, va ser guardonat recentment amb el primer premi de la línia temàtica I: Peça musical i lletra originals dels II Premis Futurs Utòpics de la Mediterrània. Aquesta convocatòria va ser impulsada per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) i el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la Universitat de les Illes Balears (UIB), amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears.

'Dona'm la mà', és el segon vídeo de 'Ritmes de la mar', un projecte on la música ha estat canal d'expressió per a la integració a través de tallers de mediació artística. Juntament amb el projecte MICA s'ha treballat amb persones que han fet un procés migratori a través de la mar Mediterrània i s'han pogut conèixer al voltant de la música.

El projecte 'Ritmes de la mar' compta amb la composició i direcció de Mon Joan Tiquat, la producció i mediació artística de Marga Salas, la producció artística de Jenny Vila, la mediació artística d'Ima Ferri, la musicoteràpia d'Edgar Dubany, l'edició per part de Marc Homar; la mescla de Toni Morales; i Toni Verd de càmera.

Els II Premis Futurs Utòpics de la Mediterrània tenen l’objectiu d’impulsar la creació de projectes artístics musicals que siguin beneficiosos per poder imaginar un futur utòpic en el context de la Mediterrània per inspirar, descobrir i inventar de manera creativa solucions i alternatives a través del llenguatge musical cap a un futur millor. En la primera convocatòria, aquests guardons es varen dedicar al sector audiovisual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.