Setmanari d'informació local - 139 anys

Presentació del llibre '1.500 receptes de cuina mallorquina' a la Biblioteca de Cort

1.500 receptes de cuina mallorquina. Recollides, cuinades i tastades per l’Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca en els seus trenta-cinc anys es presentarà dijous, 4 d'abril, a les 19 hores al a Biblioteca de Cort (plaça de Cort, 12, Palma).

Presentaran l'acte els curadors de l'obra: Gabriel Morell i Antoni Contreras.

Es tracta d'un llibre de receptes que configuren els plats autòctons de la cuina illenca, recuperades tant d’antics receptaris, manuscrits o impresos, i llibres de cuina com de fonts orals. Totes han estat cuinades i tastades per algunes de les gairebé 250 persones que han col·laborat amb l’Acadèmia en aquesta tasca, i que han aportat els seus coneixements.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.