Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fundació Mallorca Literària convoca les beques de gestió i de recerca de fons documental 2024

58091

La Fundació Mallorca Literària, entitat adscrita al Consell de Mallorca, convoca les beques de Gestió i de Recerca de fons documentals en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears. La convocatòria està pressupostada amb 12.000 € i l’objectiu és ampliar l’accessibilitat i facilitar un major coneixement dels fons documentals que actualment gestiona la Fundació Mallorca Literària.

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura i Patrimoni, Antònia Roca, destaca «la importància de donar a conèixer les obres dels autors gestionats per la Fundació» i reitera el seu compromís amb la recerca literària. És per això que anima tots els possibles beneficiaris a participar en la convocatòria per a poder dedicar-se a la investigació durant 800 hores amb una dotació econòmica de 6.000 euros.

Hi ha dues modalitats: la beca de Gestió de Fons Documental i la de Recerca de Fons Documental. Ambdues estan centrades en els llegats d’autors que gestiona la Fundació Mallorca Literària: Blai Bonet, Llorenç Villalonga, Rafel Ginard, Maria Antònia Oliver, Jaume Pomar, Damià Huguet, Josep Maria Llompart, Cèlia Viñas, Antonina Canyelles i Andreu Ferrer Ginard.

Les beques s’han de sol·licitar individualment i els sol·licitants poden optar indistintament a una o ambdues modalitats, incloent tota la documentació requerida. Els projectes s’han de desenvolupar entre maig 2024 i abril 2025, amb una dedicació total de 800 hores i una dotació econòmica de 6.000 € cadascuna.

La Comissió Avaluadora està integrada pels membres de la Comissió Assessora de la Fundació Mallorca Literària i els tècnics de la Fundació Mallorca Literària designats per la direcció. El termini de presentació ja està en marxa fins al 30 d’abril a les 14 hores. És únicament telemàtic, per via electrònica, a través de l’adreça de correu electrònic arxiu@mallorcaliteraria.cat. Es preveu que l’adjudicació de les beques es faci pública abans de dia 30 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.