Setmanari d'informació local - 138 anys

Toc de crida, Laia Ferrer, Trotsky Experience Jazz Band, Amulet, al cicle 'Concerts 100%' del Teatre Mar i Terra

58181

El grup Toc de crida donarà inici aquest dissabte al cicle 'Concerts 100%', que tendrà lloc en el Teatre Municipal Mar i Terra, amb una actuació que començarà a les 20.00 hores.

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dilluns la iniciativa cultural que constarà de quatre actuacions musicals al llarg del mes d'abril i maig, segons han traslladat en una nota de premsa.

El regidor de Cultura, Javier Bonet, ha manifestat que la finalitat és «facilitar suport als artistes i grups musicals de les Balears», posant a la seva disposició els equipaments municipals per a «impulsar la promoció de feines i creacions discogràfiques».

Després d'aquesta primera actuació, la violoncel·lista, cantant i compositora, Laia Ferrer, pujarà a l'escenari del Mar i Terra el pròxim 24 de maig. En la seva trajectòria, destaca haver estrenat diverses composicions en el Conservatori Superior de Madrid i haver estat a l'Orquestra Simfònica de les Balears.

Posteriorment, el conjunt Trotsky Experience Jazz Band, liderada pel bateria Jaume Crespí, oferirà un espectacle l'endemà, el 25 de maig. Entre la seva discografia, destaca el seu primer disc, 'One', que va ser presentat en el mateix recinte l'any 2019.

Finalment, el 31 de maig finalitzarà el cicle amb Amulet, un conjunt que combina els gèneres 'folk-pop', urbà i elèctric amb les sonoritats mallorquines.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.