Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament constitueix la comissió d'investigació del cas Koldo presidida per l'extrema dreta

El Parlament ha constituït aquest dimarts la comissió no permanent d'investigació sobre les presumptes irregularitats comeses als contractes amb l'empresa 'Soluciones de Gestió y Apoyo a Empresas S.L', investigada en el cas Koldo.

La comissió d'investigació estarà presidida per María José Verdú (VOX) i la vicepresidència l'ostentarà Pilar Costa (PSIB), segons els resultats de la votació obtenguts aquest dimarts. En detall, Verdú ha aconseguit nou vots i Costa, set.

D'altra banda, la secretaria de l'esmentada comissió anirà a càrrec de la diputada del PP Marga Durán, després d'obtenir nou vots a favor davant dels set obtenguts per Carles Bona (PSIB).

Pel que fa als membres de la comissió, comptarà amb set representants del PP -José Luis Mateo, Cristina Gil, Isabel Borràs, Mauricio Rovira, Maria Salomé Cabrera, Margalida Durán i Jacobo Varela-; cinc del PSIB -Carles Bona, Iago Negueruela, Marc Pons, Mercedes Garrido i Pilar Costa-; dos de VOX -María José Verdú i Patricia de las Heras-; un de MÉS per Mallorca -Lluís Apesteguia-, i en representació del Grup Mixt hi haurà la diputada d'Unides Podem, Cristina Gómez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.