Setmanari d'informació local - 139 anys

Edició especial en paper de dBalears per celebrar Sant Jordi

58747

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi dBalears ha publicat una edició especial en paper dedicada a la festa de Sant Jordi, als llibres i a tot el món que els envolta.

A l'edició especial es parla de més d'un centenar de llibres, hi ha la salutació de la Cap de Redacció de dBalears, Gisela Badenes, i del president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Sebastià Portell.

També hi ha entrevistes a l'editora Maria Muntaner, l'escriptor Pere Joan Martorell, l'escriptora Carme Martí, l'escriptor Ariel Serra i al president de l'OCB de Calvià, Xesc Sans.

També reportatges sobre els 415 anys del repoblament d'algunes comarques valencianes amb mallorquins; llibres de filosofia en català; els influencionadors literaris; les revistes censurades al País Valencià i la llibreria Quart Creixent.

Igualment, els lectors hi trobaran breus articles sobre llibres com 'Màtria o barbàrie', 'Aspra és la terra' de Pere Perelló i Nomdedéu, 'L'impacte dels meteorits' de Miquel Àngel Vidal... i també el quadernet central dedicat a Vicent Andrés Estellés, que celebra els 100 anys del naixement del poeta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.