Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació Balear d'Esclerosis Múltiple prepara la campanya 'Des del primer símptoma, el temps és or'

IB3 programarà durant el mes de maig, a televisió i ràdio, continguts sobre les accions de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (Abdem) per sensibilitzar i conscienciar la societat sobre aquesta malaltia.

Així ho ha comunicat aquest dimarts l'ens públic a través d'una nota de premsa, després de la signatura del conveni de col·laboració entre el director general d'IB3, Albert Salas, i la presidenta d'Abdem, Isabel Gayà.

L'acord forma part del programa de Responsabilitat Social Corporativa de la Radiotelevisió de les Illes Balears 'Tots donam una mà', que, segons Salas, «és una prioritat per a l'equip i, per aquesta raó, durant el 2024 es preveuen realitzar noves accions».

Com a corporació pública, IB3 ha afirmat que la intenció és «crear una societat més sostenible i millor i, d'altra banda, formar i informar els ciutadans».

Amb motiu del 30 de maig, Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, la presidenta d'Abdem ha assenyalat que l'objectiu és desenvolupar una campanya, sota el lema 'Des del primer símptoma, el temps és or', per millorar el diagnòstic i el tractament precoç del trastorn.

A aquest respecte, es planteja un enfocament integral que inclogui, segons Gayà, «l'augment del coneixement públic i la formació dels professionals de la salut, juntament amb la reducció dels temps d'espera i la necessitat d'una atenció personalitzada i equitativa».

La col·laboració amb IB3 es durà a terme a través dels canals televisius i radiofònics, a més de la web i les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.