Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB organitza la jornada 'L'Orient Pròxim: convivència, conflictes i seguretat'

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitza la jornada 'L'Orient Pròxim: convivència, conflictes i seguretat', que tendrà lloc divendres, 3 de maig, a l’Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull del campus universitari.

En el marc de la jornada s’impartiran tres conferències. La primera, a les 10 hores, versarà sobre geoestratègia i seguretat a l’Orient Pròxim i la impartirà el coronel José Ignacio Castro, analista de l’Institut Espanyol d’Estudis Estratègics.

La segona, a les 11.30 hores, se centrarà en les implicacions del conflicte entre Israel i Hamàs, i la impartirà el senyor Jorge Dezcallar, diplomàtic i exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència.

La tercera, a les 16 hores, estarà dedicada a les arrels històriques del conflicte entre Israel i Palestina i la impartirà el doctor Antoni Segura, catedràtic de la Universitat de Barcelona i president del CIDOB.

A les 17.30 hores tendrà lloc una taula rodona sobre el present i el futur del conflicte amb la participació del coronel José Ignacio Castro; el doctor Antoni Segura; la doctora Valentina Milano, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UIB, i la doctora Margalida Capellà, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals i directora del Laboratori Interdisciplinari de Drets i Llibertats de les Illes Balears. La moderarà el doctor Pere Salas, coordinador de la jornada i professor d’Història Contemporània de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.