Setmanari d'informació local - 139 anys

El Consell de Mallorca obre un expedient sancionador al Santuari de Lluc per funcionar com a hotel sense cap permís

L'hostatgeria del Santuari de Lluc funciona com a hotel tot i no disposar d'autorització. A banda de la seva web, les habitacions del Santuari també s'ofereixen mitjançant la plataforma d'allotjaments turístics Booking. El Bisbat de Mallorca ha mostrat aquest dimecres la seva «disposició i voluntat» d'esmenar «qualsevol irregularitat» que es pugui detectar, si finalment passa així, a l'hostatgeria del Santuari de Lluc.

Fonts del Bisbat han indicat a Europa Press que aquest ha estat el compromís de la institució des que va assumir la gestió de l'hostalatge el 2019, després que, segons publica aquest dimecres 'Diario de Mallorca' i ha confirmat Europa Press, inspectors del Consell de Mallorca hagin obert un expedient sancionador per oferir-se com a allotjament sense disposar d'autoritzacions i permisos ni estar inscrit en el pertinent registre destabliments.

Les mateixes fonts, en tot cas, han matisat que, de moment, ni el Bisbat ni el Santuari han rebut cap comunicació en forma d'expedient o denúncia per part de la institució insular i que l'únic document disponible és l'acta que els inspectors varen redactar després de visitar el Santuari la setmana passada. Des del Bisbat situen aquesta visita dins de la normalitat de les comprovacions al sector dels allotjaments per part de la inspecció insular.

En tot cas, independentment que aquest procediment acabi o no en una sanció, el Bisbat insisteix que en cap cas hi ha la voluntat de mantenir cap irregularitat i que posaran en regla o actualitzaran qualsevol situació que es requereixi, si finalment així es reclama.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.