Setmanari d'informació local - 139 anys

El GOB denuncia que els aparcaments habilitats per l’Ajuntament de Sóller són il·legals

El GOB Mallorca denuncia l’establiment de dos aparcaments il·legals en AAPI en sòl rústic de Sóller i AAPI en zona d’ELP-Zona Verda del port de Sóller.

Es tracta d’una habilitació d’aparcament de cotxes il·legal d’acord amb el planejament urbanístic situat a les següents parcel·les cadastrals:

  • 5120413DE7052S0001RO de Sóller també conegut com Can Cera i que ja ha estat motiu de diversos intents d’habilitar-se que no han estat possibles per qüestions urbanístiques.
  • 4456017DE7045N0001UW al port de Sóller, parcel·la amb un tros ARIP i afectada per APR de Carreteres, Erosió i Incedis.

Davant aquests fets, els ecologistes demanen que a l’empara de l’acció pública urbanística i d’activitats, consideri el GOB part interessada o denunciant-interessada, aixequi acta d’inspecció, reclami a l’Ajuntament els antecedents administratius (contractes de lloguers de les finques ocupades, informes tècnics municipals emesos, etc.) i resolgui incoar expedient de disciplina urbanística, sancionador i de restabliment de la realitat urbanística infringida contra l’Ajuntament de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.