Setmanari d'informació local - 139 anys

Ara Més es reivindica com el «mur de contenció» davant «el feixisme i les polítiques d'ultradreta»

Ara Més-Ara Repúbliques s'ha reivindicat com el «mur de contenció» davant «el feixisme i les potencials polítiques d'ultradreta» que executin des de la Comissió Europea. Cal recordar que la coalició ha aconseguit 16.457 vots a les Balears, un 5,17%.

D'aquesta manera s'ha expressat la candidata d'Ara Més a les eleccions del 9J Alice Weber, en una primera valoració dels resultats obtenguts per la coalició en què s'integren MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa, juntament amb ERC, EH Bildu i BNG.

Ara Repúbliques ha obtengut tres escons al Parlament Europeu, els mateixos que va aconseguir a les passades eleccions europees del 2019, per la qual cosa la representant ecosobiranista ha recalcat que és l'única força d'esquerres que aconsegueix mantenir el seu nombre de parlamentaris a l'Eurocambra.

«Després d'unes eleccions tan polaritzades, mantenir-se com a mur de contenció demostra la força que té Ara Repúbliques i amb què treballarà a partir de demà, per construir una Europa democràtica, antifeixista, feminista, antiracista, verda, justa i que reconegui la insularitat i el català», ha al·legat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.