Setmanari d'informació local - 139 anys

Miquel Ensenyat deixa MÉS per Mallorca després de 30 anys de militància

«Amb data d’avui he fet efectiva la meva baixa de militància de MÉS per Mallorca i de l’agrupació local PAS-MES. Han estat 30 anys de militància, amb dos anys com a regidor, deu com a batle d’Esporles, quatre de president de Mallorca, i quatre de diputat». Així ho ha anunciat aquest dilluns en un missatge al seu perfil de Facebook Miquel Ensenyat.

Ensenyat va ser president del Consell de Mallorca entre 2015 i 2019, durant el Pacte de Progrés, i després ha estat com a diputat autonòmic al Parlament.

L'exdirigent ha explicat que es troba «en una fase de canvi de cicle vital» i per això té «la necessitat de tancar aquelles etapes que ja han passat, per començar-ne de noves lleuger d’equipatge». «I ho vull de la millor manera possible que és donant les gràcies a totes les persones que durant tots aquests anys m’han demostrat suport i afecte, a totes aquelles persones amb les quals hem pogut compartir al llarg d’aquests anys i desitjar molta sort i encerts a l’equip actual en un moment on es més necessari que mai, saba jove i renovada. Una fortíssima abraçada!», ha conclòs Ensenyat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.