Setmanari d'informació local - 138 anys

Penya Arrabal 0 - Sóller 0

L'encontra va ser molt disputat

Penya Arrabal: Víctor, Torres, Mudarra, Sánchez, Josete, Garcia, Carlos, Julio, Mas, Mut (J.Pedro) i Baños.
Sóller: Canet, Héctor, Puig, Brugos, Coll (Ventura), Serafin, Sampol (Ensenyat), Valcaneras (Marcos), Ramiro (Bernat), Víctor i Reynés.
Àrbitre: Suegra Cuenca. Sols mostrà dues targetes grogues, ambdues per jugadors sollerics: Reynés i Brugos. Per la resta, no va tenir moltes dificultats.

En el partit disputat el diumenge, a la Penya Arrabal, el Sóller no va poder dur més que un punt, fruit de l'empat a zero entre les dues esquadres. L'encontre va ser molt disputat per part dels dos equips. Fins i tot els de Jaume Frontera intentaven insistentment atracar-se a la porteria contrària sense molt encert. Un dels jugadors que es va mostrar més insistents i que marcà les diferències fou Tomeu Reynés, que tot i no marcar, va fer un partit d'una gran qualitat. El partit es desenvolupava majoritàriament en el centre del camp, amb intents sollerics d'arribar a la porteria de Víctor. A la represa, però, arribà una mica el domini esperat del conjunt local, que passà a dominar intermitentment el centre del camp, i fruit d'això, va disposar d'algunes ocasions de gol que haguessin pogut decantar la balança en favor de la Penya. De totes maneres, els de Frontera es mostraren sòl.lids a darrera i seguien intentant poder rompre el resultat que hi havia des del començament del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.