Tot i les ocasions creades, els de Frontera estigueren negats de cara a porta

S'Horta: Alex, Roig (Antich), Rigo, Estelrich, Bujosa, Fiol (Pere Joan), Luis, Enri, Magaña (Bonet), Pascual i Leandro (Pau).
Sóller: Canet, Guerrero, Brugos, Puig, Luis, Hernández, Sampol (Mayol), Valcaneras (Ensenyat), Colom, Reynés i Bernat (Rado).
Àrbitre: Mayol Bonet, bé. Targeta groga a Roig, Leandro, Ruiz, Reynés i Bernat.
Gols:
1-0 (m.14) Pascual.
2-0 (m. 70) Pascual.

Els primers minuts del partit oferiren un joc de tu a tu entre dos equips disposats a sentenciar el més aviat possible. El Sóller, que disposà de grans ocasions, no va saber tenir l'encert necessari per poder trencar l'empat del marcador, i va ser el conjunt local, mitjançant Pascual, al quart d'hora de joc, que va poder posar el seu equip per davant en el marcador. Tot i aquest gol, els de Frontera seguiren anant a l'atac, amb ocasions que el porter local va saber desfer. Just començar el segon temps, altre cop el Sóller sortí a per totes disposat a empatar el partit, amb ràpides jugades per les bandes, però la fortuna no estava de cara del conjunt solleric, i va ser l'Horta, altre cop en acció de Pascual, que posà el seu equip amb un 2-0 que posava les coses molt difícils pels homes de Frontera, més vist el que es va poder presenciar sobre el terreny de joc. Els davanters sollerics i Gerard també de falta, intentaren capgirar un marcador que es va posar molt costa amunt, i ja res pogueren fer per poder, com a mínim, empatar el partit. Així doncs, aquest diumenge s'haurà de recuperar el que es va perdre a s'Horta, en un partit que es podria i s'hauria d'haver guanyat.