Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller guanyà en un partit de nul·la qualitat futbolística (2-0)

CF Sóller: Canet, Héctor, Puig, Joan, Serafin (Marcos), Sampol (Bernat), Coll, Víctor (Ventura), Ensenyat (Valcaneres) i Reynés.
Montaura: Bernat (Llobera II), Truyols (Camps), Sebastià, Reynés, Pericàs (Marcús), Moranta, Serra (Delia), Moranta II, Pomares (Robles), Llobera i Fuentes.
Àrbitre: Serra Crespí. Targetes grogues a Marcos, Reynés, Truyols, Pericàs i Fuentes. Expulsà Héctor per doble amonestació en el minut 77.
Gols
1-0 (minut 62) Víctor
2-0 (minut 90) Brugos

El partit contra el Montaura va ser de poquíssima qualitat tècnica i hi ha poc que comentar. Els visitants plantejaren una tàctica molt defensiva, amb marcatges aferraditzos, i es va veure ben aviat que costaria molt marcarlis un gol. De todes maneres el Sóller començà jugant amb molta força i al minut 7 Sampol introduïa la pilota en la porteria visitant, però l'àrbitre anulà el gol apreciant fora de joc. Aquí s'acabà el partit (al menys com espectacle futbolístic), ja que el Montaura augmentà encara més les seves precaucions defensives, destacant que els seus jugadors aviat s assentaren sobre el terreny. Del Sóller cal fer menció que els jugadors estaven mal colocats posicionalment i regalaven moltes pilotes i en poquíssimes ocassions arribaven aquestes en condicions als davanters. Víctor estava molt sol, sense el recolçament de companys, i així és impossible marcar. La segona part va ser de les mateixes caracterísques i només cal destacar dues jugades de mèrit, els dos gols del Sóller, que foren de brillant execució.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.