Setmanari d'informació local - 138 anys

El Joventut Mariana, sense rivals (89-36)

Joventut Mariana Sa Talaia (46+43): Grauches (4), Picallo (15), Puente (21), Eugenio (8), Pérez (8), Vives (8), Frau, Forteza, Castanyer (1) i Seguí (19).
Artà (16+20): Algué (9), Ginard, Lorenzo (5), Flaquer,Sancho, Santandreu (4), Tous (1), Ginard II (2), Lorenzo II (6), Pallicer (4), Labata (5) i Garau.
Àrbitres: Srs. Miró i Rigo.

Contundent victòria de l'equip sénior femení del Joventut Mariana davant un Artà que no va donar pràcticament guerra al conjunt que entrena Marcel.lí Got. De fet, a la primera part ja es va arribar amb una diferència de 30 punts (46-16), la qual ja va pràcticament sentenciar l'encontre. A la represa, tot seguí igual, i les solleriques es dedicaren a fer un joc un tant avorrit, no per culpa seva, sinó per la tossudesa del rival. Amb aquesta victòria, l'equip de Got es col.loca més líder encara, amb quatre partits jugats i altres tants guanyats. Per darrera, el Jovent, amb tres partits guanyats i un perdut. Sembla que aquest equip serà el destinat a lluitar amb l'equip de Got pel títol final. De totes maneres, i pel vist en aquest primer terç de Campionat, les de Got són les que tenen la pràctica totalitat de les paparetes guanyadores per fer-se amb el triomf final, doncs no hi ha equip, en aquests moments, que pugui vèncer al Joventut Mariana Sa Talaia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.