Setmanari d'informació local - 138 anys

Els de Menal, amb una excel.lent defensa, deixaren amb tan sols 25 punts als locals (25-54)

Ponent (15+10): Navarro (4), Ruiz, Parrado (2), J.M. Fernández (2) i Riera -cinc inicial- Palmer (8), Cortés (2), J.B. Fernández (3) i Picornell (4).
Jov. Mariana Sa Talaia (26+28): Castanyer (3), Celià (12), Cobos (22), Oliver i Savinovic (10) -cinc inicial- Estaràs, Cifre (3), Cuesta, Rosselló (4) i Mainzer.
Àrbitres: Srs. Sansó i Casado. Eliminaren per faltes al local Riera i al solleric Cobos.
Incidències: Pista banyada i llenegadissa.

Contundent victòria dels séniors a la seva visita a la pista del Ponent, els quals tan sols foren capaços d'anotar 25 punts en quaranta minuts de joc. Tot això, però fruit del bon treball defensiu fet pels homes de Xavi Menal, que dia rera dia es van notant més bé dins la pista. El començament ja va ser pel Joventut Mariana Sa Talaia, que no donà cap opció al conjunt llonguet i va anar sempre per davant en el marcador. Tot i això, als sollerics els costà agafar un ritme de joc constant, si bé les condicions del partit no eren per tal cosa. Cal dir que la pista, banyada, representava un perill per tots els jugadors; i a més, la pilota amb que es va jugar el partit era molt gastada i amb algun bony. Tot i aquestes adversitats, però, els de Menal aconseguiren arribar al descans amb un clar 15-26. A la represa, tot seguí igual que al primer temps, però la defensa sollerica, aquest cop, més per la feina, i amb un atac on sortiren els sistemes que s'empraren. Prova de tot això són els 10 punts que anotaren els locals en la segona part. En els deu darrers minuts de partit, tan sols pogueren fer un sol punt. Una estadística realment esgarrifosa. Cal destacar la labor de tot l'equip, a més de David Cobos, màxim anotador amb 22 punts.