Setmanari d'informació local - 138 anys

Més dificultats de les previstes per a les solleriques (38-59)

Bons Aires (13+25): Castillo (4), Garrido (3), Capó, Carrasco (4), Aguiló (4), Ozán, Granado, Escalas (10), Peña (4), Munguia, Zafrillo i Maiol (9).
Jov. Mariana Sa Talaia (25+34): Moragues (1), Peñas, Picallo (18), Eugenio (12), Pérez (11), Vives (4), Frau, Castanyer (9) i Seguí (4).
Àrbitres: Srs. Bonnin i Ortega II. Pitaren 19 faltes al Bons Aires i 16 a les solleriques.

Fluixet partit el que va disputar el Joventut Mariana davant el cuer de la classificació, el Bons Aires. Tot i això, hi va haver molts condicionats que feren que les solleriques no poguessin estar concentrades al cent per cent durant els quaranta minuts del joc. Per una part, una de les jugadores de l'equip va sofrir un accident de cotxe, la qual cosa va produir una certa preocupació entre les demés companyeres, que s'havien assebantat pocs minuts abans de l'inici. Així, a més d'aquesta baixa, no esva poder comptar amb Puente; i la base Castanyer va jugar el partit amb febre. Els primers minuts foren de tanteig en el marcador i no va ser fins el minut 7 en que les solleriques es posaren per davant. Al descans s'arribà amb el resultat de 13-25. A la represa, tot va seguir igual, però amb uns darrers 4 minuts de partit excel.lents que van servir per augmentar la diferència fins arribar al 38-59 definitiu.