Setmanari d'informació local - 138 anys

Només hi ha un líder al Torneig Germanes Rullan (61-59)

Joventut Mariana Sa Talaia: Grauches, Frontera, Picallo (22), Puente (2), Eugenio (14), Pérez (6), Vives (6), Forteza (9), Castanyer (4) i Seguí.
Jovent: Calvo (13), Pérez (4), Morell (10), Amat (7), Andreu (1), Martínez (4), Llodrá, Ballester (4), Cañellas i Jabega (10).
Àrbitres: Bonnin i Miró. Expulsaren V. Pérez, Ballester, Puente, Eugenio i A. Pérez.

Interessant i disputat partit entre dos conjunts que, ara per ara, són els qui dominen, i amb diferència, el Torneig Germanes Rullan, salvant les distàncies entre un conjunt i l'altre. De fet, les solleriques agafaren ràpidament la iniciativa en el marcador, tenguent una distància d'uns 8-9 punts. A l'equador de la primera part, Eva Seguí hagué d'abandonar l'equip per una indisposició, cosa que va mermar en l'esquadra sollerica, tot i que no va afectar al rendiment global i de conjunt. Així, el Jovent s'atracà una mica en el marcador, arribant al descans amb un 27-32 favorable a les solleriques. A la represa, el Mariana Sa Talaia va seguir mantenint la diferència, però les palmessanes, a base de molta força defensiva, recuperaren la diferència perduda i fins i tot es posaren per davant. Però dues tècniques a la jugadora del Jovent Virgínia Pérez va influir molt en el resultat final. Castanyer empatà el partit i després Picallo encestà dos punts que deixaren el partit sentenciat.