Setmanari d'informació local - 138 anys

Les solleriques patiren a la primera part

Amb aquesta victòria, es proclamen campiones del Torneig Germanes Rullan (49-82)

Artà (28+21): Algue (8), Ginard II, Lorenzo I (6), Flaquer (13), Sancho, Santandreu, Tous, Ginard II (11), Lorenzo II (2), Pallisser (4), Llabata (5) i Garau.
Joventut Mariana Sa Talaia (26+56): Grauches, Peñas (4), Picallo (22), Pérez (26), Vives (10), Frontera (2), Forteza (10) i Castanyer (8).
Àrbitres: Srs. Hermina i Oliver. Eliminaren per cinc faltes personals a la local Llabata en el minut 35 de partit.

Les séniors del Joventut Mariana ho passaren malament, tot i veure el resultat final del partit. El cas és que a la primera part, les de Sóller fregaren el ridícul, fent un pèssim joc, que no és típic d'un equip guanyador com el seu. Així, arribaren al descans amb el resultat de 28-26, favorable a les locals. Evidentment, es va jugar molt malament per a que el cuer de la categoria guanyés, tot i que sols fos al descans, a les solleriques. Però aquesta mala imatge canvià en el segon temps, i les jugadores de la vall es posaren el vestit de fer feina i començaren a fer el joc que elles saben fer: una bona defensa i uns contratacs clars i precisos. Així, ja des del començament del segon temps, el Joventut Mariana Sa Talaia va deixar ben clar que no es deixaria sorprendre com en els primers vint minuts, i endosaren un parcial de 21 a 56.