Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres júniors aguantaren l'equip solleric (40-45)

Joventut Mariana Caf. París (18+22): San Sebastián (2), Martí, Torrens (11), Grauches (4), Barceló, Escales (5), Oliver (3), Peñas (4), Juan (4) i Frontera (7).
Mussap (24+21): Coll, Rodríguez (9), Abella (5), Martínez, Monserrat, Oliver (4), Noguera (7), Cerdà (9), Server (11) i Vidal.
Àrbitre: Sr. Martos. Eliminades per cinc faltes personals, les locals Escales i Peñas.

Les solleriques perderen davant el Mussap una bona oportunitat de poder guanyar, vist com va anar el partit, tot i que encara es nota que a l'equip li falta la xispa necessària per poder encarar els darrers minuts de partit amb bones condicions. Així, el partit començà igualat, tot i que al descans s'hi arribà amb victòria visitant per 18-24. A la represa, les solleriques feren un parcial de 6-0, que serví per empatar el matx. Així, i amb la moral pels núvols, les solleriques es posaren per davant, 35-28, però altre cop un parcial de 0-9, feu que l'equip es posés per darrera 35-37. Així, les visitants sols hagueren de mantenir, i ampliar una mica més l'avantatge, per adjudicar-se el partit. Resaltar la labor de les tres juvenils, que feren quasi bé la meitat dels punts de l'equip (22).