Setmanari d'informació local - 138 anys

Mancà convicció ofensiva al Joventut Mariana Sa Talaia (55-66)

Jov. Mariana Sa Talaia (24+31): Estaràs (2), Celià (2), Cobos (6), Savinovic (13), Mainzer -cinc inicial- Castanyer (10), Cifre, Cuesta i Rosselló (14).
Sa Pobla Amorini (31+35): Llobera (17), Pons (7), Martorell (14), Juan, Munar (4) -cinc inicial- Pere (14), Soler (8), Carbonell i Socias.
Àrbitres: Oliver i Carbonell. Malament. Eliminaren per cinc faltes personals al visitant Pons.

El Joventut Mariana Sa Talaia va donar una passa enrera el passat diumenge de cara a poder aconseguir una de les primeres quatre places que donin accés a jugar la lligueta d'ascens. I és que els sollerics deixaren escapar una victòria que els pot fer molta falta a final de campionat. Tot i fer un mal partit, els de Sóller sols perderen per onze punts, això sí, salvant el basquetarevatge, doncs a Sa Pobla es va guanyar de 12 punts. L'inici del matx va ser molt igualat, amb dos conjunts que intentaven agafar un ritme de joc que els portés a la victòria final. Aquest ritme no el va poder agafar l'esquadra sollerica, i pràcticament va anar sempre a remolc d'un Sa Pobla que, aprofitant-se de l'alçada dels homes interiors, va catapultar el Sa Talaia a una dolorosa derrota. Al descans, s'arribà amb 24-31 en el marcador, tot a decidir en el segon temps. En aquest segon període, els de Xavi agafaren ratxes bones i dolentes de joc en els primers moments, però ja a partir de l'equador d'aquests segons vint minuts l'únic que va passar a dominar el joc va ser Sa Pobla Amorini, que en molts casos va pecar inclús de conservador, que al final va pagar amb la pèrdua del basquetaveratge, tot i que la distància en la classificació entre els dos conjunts fa que un empat final a punts sigui molt difícil. Així, tot i que els de Sóller hi posaren moltes ganes per poder aconseguir una victòria, es desinflaren i no saberen superar un conjunt pobler que es va dedicar a jugar i a poca cosa més. Ara, els sollerics hauran de guanyar pràcticament els tres partits que els queden pendent si es volen classificar per a la segona fase.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.