Setmanari d'informació local - 138 anys

Un Port de Sóller molt ordenat no pot passar de l'empat (1-1)

Els locals dominaren timidament la 2ª part, però sense encert de cara a porta

S'Horta: Repiso, Arrigo, Roig (Antich), Estelrich, Michel, Fiol, Bonet, Henry (Pere Joan), Magaña, Pau (Ferrian) i Richard.
Port de Sóller: Sogorb, López, Navarro, Pedrero, Ripoll, Estarelles, Arroyo, Jorquera (Guerrero), Carmelo, Adamuz i Aguiló.
Àrbitre: Abril González. Bé.
Gols:
1-0 (m. 20) Magaña.
1-1 (m. 45) Adamuz, de penal.

El Port de Sóller, tot i fer un partit molt ordenat tàcticament, com ve sent habitual en els darrers partits, sols va poder aconseguir un empat d'un camp del qual l'entrenador portuari, Biel Torrens, ja havia avisat que seria difícil poder treure els tres punts. Tot i això, els sollerics no estaren molt encertats de cara a porteria, igual que passà als locals, que disposaren de moltes i clares ocasions per marcar. En la represa, seguí el tímit domini de s'Horta queno va aprofitar les ocasions que va tenir per poder posar el seu equip per davant. Així, repartiment de punts en un partit en el qual qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar, però la sort donà l'esquena als de Torrens i va treure un empat que fa sortir de zones de lligueta al Port.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.