Els sollerics acaben segons la primera volta (1-3)

Amb un joc ordenat i pràctic, els de Frontera controlaren el partit

Llosetina: Gelabert, Xim, Abrines, Txema, Sanz, Migue, Vallespir (Pol), Ripoll, Amengual, Mané i Pau Ramon.
CF Sóller: Canet, Ventura, Brugos, Gerard, Joan, Serafin (Sergi), Coll, Bernat, Ramiro (Héctor), Sampol i Reynés.
Àrbitre: Serrano Pérez. Bé. Mostrà targetes grogues a Pol, Abrines i Ventura. Expulsà a Bernat per doble groga i a l'entrenador local Joan Bibiloni amb la vermella directa.
Gols:
0-1 (m.28) Reynés de penal.
0-2 (m.33) Sampol.
1-2 (m.40) Vallespir.
1-3 (m.84) Sampol.

El CF Sóller va aconseguir acabar la primera volta del campionat de lliga de Preferent amb una victòria per 1-3 a Lloseta, per la qual cosa fa que l'equip que presideix Joan Sellés hagi acabat segon en aquests primers dinou partits. Tot i això, el partit va començar difícil pels sollerics, on els locals tengueren dues clares ocasions que Canet s'encarregà d'aturar. A partir del primer quart d'hora, els homes de Frontera agafaren una mica el control del matx, fent valer la seva superioritat tècnica i tàctica. Així, a punt d'arribar a la mitja hora de joc, Reynés fou objecte d'un rigurós penal que ell mateix transformà. Poc després, el torn fou per Sampol, que posà el 0-2 en el marcador. Just abans d'arribar al descans, els locals aconseguiren empatar mitjançant Vallespir. Amb el resultat d'1 a 2 es va arribar al descans. A la represa, Sergi Cabrer va reaparèixer després de molts mesos d'estar lesionat. Durant la primera mitja hora de joc, els de Frontera ho passaren malament, tot i que Ramiro tengué una bona ocasió, amb un camp impracticable i amb uns locals rabiosos per marcar, penjant pilotes a l'àrea sollerica sense gaire encert. Així, en una contra, Sampol va establir el que seria el definitiu 1-3 a falta de cinc minuts, tot i que abans, faltant un quart d'hora, Guillem Bernat fou expulsat per doble targeta groga. Amb el gol de Sampol acabaren els patiments pels visitants, que s'apuntaren de manera merescuda la victòria.