El joc pràctic del Port de Sóller li dóna la victòria (2-0)

Toni Raja amb dos gols, l'heroi del partit

2 Port de Sóller: Ricardo, David, Agustin, Navarro, Dani, Julio, Toni Raja, Estarellas, Aguiló, Carmelo i Adamuz.
Canvis: Rafa per Agustin; Guerrero per Navarro; Hernández per Estarellas.
0 Recreatiu La Victòria: Luis, Lozano, J. Luis, Rubí, Manera, Espinosa, Mateo, Ruben, Dani, Carlos Loza i G. Cánovas.
Canvis: Espinosa per Lliteras; Alberto I per Dani.
Àrbitre: Soro Pérez. Negativa actuació. Mostrà targetes grogues a Navarro, Aguiló, dues a Carmelo, el que li suposa l'expulsió en el minut 53, Manera i Espinosa.
Gols 1-0 (m.52) Centrada perfecte d'Agustí i remat impecable de cap de Toni Raja
2-0 (m.67) Toni Raja marca, per baix, després de rebre una bona pasada d'Aguiló.

El Port de Sóller es va fer amb la victòria en un partit que va ser superior al seu rival per la bona ubicació dels seus homes i pel joc pràctic que realitzà en el decurs dels 90 minuts. La primera part, tot i que el joc no va ser molt brillant, el Port de Sóller abogà a la pràctica, defensant molt bé el seu camp i fent un joc llarg sobre els tres puntes, Aguiló, ToniRaja i Adamuz. Les ocasions es varen anar succeint però no foren fructificades en els darrers metres. En el decurs de la segona meitat hi hagué més efectivitat per part de l'equip mariner. La Victòria mostrà les seves carències en la zona defensiva i foren aprofitades per un Toni Raja inspiradíssim si bé els seus companys estigueren a gran altura. El primer gol arribaria en el minut 52 en una excel.lent jugada per la banda esquerra per part d'Agustin, que centrà al segon pal i Raja, de cap inaugurava el marcador. Poc després, Carmelo veuria la segona groga i seria expulsat, hàndicap que no afectà a l'equip per la bona tasca de tots. En el minut 67, el mateix Raja aconseguia el segon gol tot i que hi hagué un penal que l'àrbitre aplicà perfectament la llei de la ventatja. En definitiva, bon partit dels homes de Biel Torrens que sumen tres punts importants per aficar-se dins el grup que poden jugar la lligueta d'ascens.