Reacció del Joventut Mariana en un partit agònic davant el Bons Aires

50 Bons Aires: Vila (2), Garrido (11), Carrasco (2), Aguiló (12), Heredia, Simon (9), Benito, Reus (3), Homs (7) i Herranz (4).
56 Joventut Mariana Sa Talaia: Frontera (2), Picallo (14), Puente (19), Eugenio (6), Pérez (6), Vives (3), Frau, Moragues, Castanyer i Seguí (6).
Àrbitres: Laguna i Ferriol. Expulsaren per cinc faltes Aguiló i Herranz.
Partit avançat a aquest passat dimecres davant un Bons Aires reforçat per les jugadores de l'equip de 1ª. El matx, que a priori es presentava difícil després de la derrota davant el PDV, va complir els pronòstics i va resultar complicat des de l'inici amb un conjunt solleric molt desdibuixat que es veia incapaç de posar diferències àmplies en el marcador, havent inclòs de remuntar una desavantatge adversa de tres punts al darrer minut de la primera part, arribant-hi amb un 26-28. A la represa, el joc continuava sense la fluidesa habitual de l'equip, però es comandava en el marcador fins el 50-56 amb que s'arribà al final d'un partit mal jugat, en el que el millor va ser la victòria que assegura matemàticament el segon lloc.