Una derrota que pot valer un descens pel Port (2-0)

Paguera: Felio, Néstor (Pedro), Alex, Salinas, Kiko, Ruben, Ripoll (Ivan), José Jaime, Santafé (Mauri), Carlos (Xisco) i Pere.
Port de Sóller: Ricardo, Barriga, Agustin, Navarro, Dani, Rafa, Estarellas, Aguiló, Carmelo i Xisco.
Àrbitre: Sr. Bueno. Targetes grogues al local Kiko i al visitant Navarro.
Gols:
1-0 (m.19) Santafé.
2-0 (m.90) Alex.

El Port de Sóller va perdre un partit importantíssim de cara a les seves aspiracions d'aconseguir la salvació de la categoria. De fet, aquesta derrota, la quinzena ja, posa al conjunt de Biel Torrens en zona de descens directe, empatat a punts amb el Casa Miss, i a dos punts de la Victòria que va guanyar a la Soledat de Pep Got per un contundent 3-0. El partit no va començar gaire bé pels sollerics, que passat el quart d'hora de joc reberen el primer gol del partit. Això va provocar que els de la barriada marinera entrassin en un estat de nervis per intentar aconseguir igualar el partit, cosa que no s'aconseguí. Al descans s'arribà amb el marcador ja sabut d'un gol a zero. A la represa, els de Biel Torrens seguiren intentant arribar a les proximitats de Felio, però uns cops la mala fortuna i d'altres el bon posicionament tàctic dels locals, feia inútil qualsevol intent del Port de Sóller. Així, amb el partit quasi bé ja consumat, arribà el segon gol local que allunya definitivament al Paguera dels llocs més compromesos de la taula, i enfonsa una mica més al Port, que sembla haver arribat en mal moment al final de lliga.