Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port de Sóller aconsegueix una contundent victòria que fa possible la salvació de la categoria (4-1)

D'aquesta manera, els de Biel Torrens tan sols depenen d'ells mateixos per continuar a Preferent

Port de Sóller: Ricardo, Barriga, Agustin, Navarro, Dani, Rafa, Estarellas, X. Raja (Jorquera), Carmelo, Aguiló (T. Raja) i Adamuz (Guerrero).
S'Horta: Alex, Mateu (Roig), Guillermo, Pere (Tomeu), Michel, Bujosa, Campos, Fiol (Ruiz), Company, Pau i Enri.
4-1 (m.70) Adamuz.

El Port de Sóller va donar una passa molt important de cara a salvar la categoria. Tot i que els visitants s'avançaren als deu minuts de joc, un excepcional Carmelo va capgirar el marcador amb dos en poc més de cinc minuts, que deixaven les coses molt bé per l'equip local. Amb un s'Horta que es deixà dominar, el conjunt del Port de Sóller era l'amo i senyor del partit, arribant al final dels primers quaranta-cinc minuts amb el marcador de 2-1. Just iniciada la segona part, i quan havien transcorregut cinc minuts, era Rafa qui feia el tercer pel seu equip, sentenciant pràcticament el partit, doncs l'equip visitant quasi bé havia desaparegut del camp, amb un Port de Sóller pletòric, tant en defensa com en atac. Ja per a culminar l'excel.lent tarda, el golejador Adamuz va segellar la golejada amb un gol seu que deixava el definitiu 4-1 en el marcador. Amb aquesta important victòria, el conjunt de Biel Torrens es situa fora dels llocs de descens a tan sols un partit per a acabar la lliga. Per tant, el conjunt portuari només depèn d'ell mateix per a aconseguir salvar la categoria, cosa que fins fa ben poques jornades, era quasi bé una quimera.