Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller torna a Tercera 3 anys després

Davant el cuer de la categoria, els pubils de Jaume Frontera no feren un partit molt excel.lent, però es complí l'objectiu, que era guanyar

2 CF Sóller: Canet, Brugos, Joan, Sergi, Puig, Héctor, Sampol, Miki, Ravi, Ramiro i Reynés.
Canvis: Ventura per Sampol; Marcos per Miki; Ensenyat per Ramiro; Serafín per Reynés.
0 Llosetina: Nicolau, Xisco, Xim, Txema, Cobo, Migue, Saletas, Ripoll, Pau, Mané i José Luis.
Canvis: Pou per José Luis.
Àrbitre: Bueno Arribas. Bé. No va mostrar cap targeta groga per cap dels dos bàndols.
Gols:
1-0 (minut 32) Ravi, a passada del Brugos
2-0 (minut 90) Brugos de cap, en una treta de córner

Ambient de gala a Can Maiol, la setmana passada, amb motiu del darrer partit de la temporada i que decidiria l'ascens del CF Sóller a la Tercera Divisió. A tot això, afegir que l'ambient festiu de Sa Fira, ajudà a omplir un camp d'esports municipal, que feia temps que no enregistrava tan bona entrada. Entre el públic present es van repartir unes tres-centes banderetes amb els colors i l'escut del CF Sóller i quan els jugadors saltaren al terreny de joc es van enlairar globus amb els colors banc-i-blaus de l'equip. No va faltar la traca, que sonà abans i després del matx. Com és costum el dia de Sa Fira, abans d'iniciar-se l'encontre, les Valentes Dones procediren a fer la treta d'honor. Està clar que el factor —pressió— va afectar molt als homes de Jaume Frontera, que amb l'afany de voler decidir el més aviat possible, es van trobar amb un rival ben ordenat defensivament, i més amb un porter, Nicolau, molt inspirat . Aquest fet va provocar que les accions d'atac del Sóller no acabessin amb la pilota dins la xarxa fins a la mitja hora de joc, en que Ravi, per fi, va encarrilar l'ascens del Sóller a Tercera Divisió. Tot i que es van disfrutar d'algunes altres ocasions per a sentenciar ràpidament el partit, es va arribar a la mitja part amb el mínim resultat d'un gol a zero. La segona part, domini solleric però nervis pel resultat. Estava clar que el resultat d'1-0 no deixava ningú satisfet. Ni als propis jugadors ni al públic present, que veia amb certa incredulitat la poca diferència en el marcador. En aquesta segona part, però, el domini del Sóller sobre el terreny de joc es va fer més pantent, si bé els visitants disposaren d'algunes ocasions, sense molt perill, que posaren l'ai al cor a més d'un. A tot això, s'ha d'esmentar que se li fou anul.lat a Gerard Puig un gol olímpic, per possible falta d'un jugador solleric al porter visitant. No va ser fins al darrer minut de partit, en que Brugos rematà de cap una treta de córner, enviant la pilota al fons de la xarxa, i alliberant de tensió a tot el públic present a Can Maiol. Just després, l'àrbitre xiulà el camí cap als vestidors i Can Maiol esclatà en una gran festa, en que els protagonistes van ser els propis jugadors que, amb una més que excel.lent temporada, han aconseguit en dos anys tornar el CF Sóller a l'elit del futbol balear.