Final de temporada amb victòria tranquil.la del Joventut Mariana (64-84)

64 Rotlet Molinar (35+29): Avellà (15), Serra, Sagrado (15), Losa (25), Monteoliva (5), Aparicio (5) i Pérez .
84 Jov. Mariana (42+42): Frontera, Peñas (6), Picallo (21), Puente (21), Eugenio (7), Pérez (12), Vives (6), Moragues (13), Castanyer (2), Seguí (2) i Frau.
Àrbitre: Pont. Eliminada la jugadora local Aparicio, per cinc faltes personals.
La competició en II Divisió Femenina va dir adéu la passada setmana, amb la proclamació i ascens del Puig d'En Valls a Primera Divisió. El partit del passat diumenge va tenir dues cares molt diferents: la primera i la segona part. En el primer temps, tot i que les solleriques sempre dominaren, veren com el Molinar no es distanciava molt en el marcador, arribant al descans amb una diferència ajustada de 35-42. La frescura d'altres setmanes es va notar molt a notar en l'equip del Joventut Mariana. Si a la primera part les coses no funcionaren molt bé, en el segon temps les solleriques despertaren i realitzaren un joc més vistós i atractiu. Així, i fent una defensa més bona que a la primera part, pogueren treure al final una àmplia renda, de vint punts, que no va posar en cap moment en dubte la superioritat de l'esquadra sollerica. Per tant, final de lliga amb victòria, i aconseguint la segona posició, per davall d'un PDV d'Eivissa que ha marcat clarament les diferències.