Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller causa una bona impressió a Binissalem

Les millors ocasions pel Sóller i, al minut 90, gol de Nico del Binissalem

Sóller: Pasqual, Manolo, Nadal, Puig, Àlex, Carmelo, Toni Sampol, Lucki, Ravi, Miquel Sampol i Gerardo (Brugos, Héctor, Micki).
Binissalem: Mora, Torrens, Campins, Tovar, Company, Pau, Loren, Llabrés, Hurtado, Dani Nieto, Boli (Martí, Vasco, Nico).

Frontera treu sobre el camp un equip ben escalonat; una defensa en línia de quatre homes, un pivot per davant la defensa amb tasques d'organitzador; dos jugadors a les bandes; dues mitjes puntes i un punta, que era la referència en atac. El Binissalem, dirigit pel nostre paisà M. Bestard, componia el seu equip en un 4-4-2. Tot d'una es véu que el Binissalem controla millor la situació, i disposa de més estona del control de la pilota. Els seus avanços quasi sempre duien molt de perill, sobretot pel costat esquerra, on Hurtado i Dani Nieto superen fàcilment la defensa sollerica. En el minut 5, en una penetració d'Hurtado, combina amb Dani Nieto; aquest entre dins l'àrea i li fan penal. L'àrbitre no ho veu i la jugada no té conseqüències. L'equip de Bestard, fins al minut 30, disposa del domini del partit. Però a partir d'aquí el Sóller tanca millor els espais en el centre del camp i comença a dur la iniciativa. En el minut 37, doble aturada de Dani Mora a remat de Dani Nadal. En el minut 41, la millor jugada del Sóller la protagonitza Sampol, que fa la passada de la mort a Gerardo i aquest remata alt. A la represa el Sóller encara millora el seu joc de centre de camp i fa la transició de la pilota amb facilitat, arribant amb claredat a la porteria de Mora. Tres jugades puntuals poden decidir el partit. A dues d'elles (mins. 56 i 73), Gerardo no és capaç de superar Mora i, en el min. 68, Ravi es tomat dins l'àrea i tampoc en aquesta ocasió l'àrbitre no veu res.Dos minuts després, Hurtado, de centre xut, estavella la pilota al pal. I ja a les darreries, Nico marca de forta canonada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.