Setmanari d'informació local - 138 anys

2-0. El Sóller no pot amb la imbatibilitat del Manacor

El primer gol al minut 45 comdemnà als sollerics

El Sóller no pogué donar la sorpresa al camp de Na Capallera on ha sortit derrotat avui capvespre per 2-0. El Manacor segueix per tant imbatut i sense encaixar un sol gol en les sis jornades que ha disputat, inclosa la d'avui.

A la primera part els sollerics han controlat molt bé el partit on, fins i tot, han gaudit de les millors ocasions per a marcar, però ja a les acaballes d'aquest primer temps ha arribat el primer gol local, que ha donat pas al descans amb un 1-0, que al final ha passat factura als homes de López.

Ja a la represa, la forma física sollerica ha patit de valent i ha anat de més a menys, sense capacitat de poder reaccionar, fins el punt que, a falta d'un quart d'hora pels 90 minuts reglamentaris, ha encaixat el definitiu 2-0.