Setmanari d'informació local - 138 anys

4-0. El Sóller surt escaldat del camp del líder

Els pronòstics s'han fet bons avui capvespre al camp de Sa Plana i el Sóller ha caigut front el líder Andratx, després d'encaixar un 4-0, en el que ha estat una derrota severa i sense pal.liatius. El conjunt solleric s'ha mostrat molt feble, sobretot en defensa, i ha posat les coses massa fàcil als locals, que partien com a clars favorits.

El primer gol ha arribat al minut 19 de la primera part, que ha acabat amb un 2-0, que deixava ja les coses bastant complicades pels homes d'Àlex López. Als tres minuts de la represa arribaría el 3-0 i el quart i definitiu ho ha fet ja en temps de descompte. El Sóller tanca així un 2020 molt discret en quan a resultats aconseguits lluny de Can Maiol, on només ha pogut sumar una victòria de quatre desplaçaments, la que obría la lliga.