Setmanari d'informació local - 138 anys

2-0. Nova derrota del Sóller sense pal.liatius

Enfront el Cardassar s'ha mostrat inofensiu en atac

Aquest cop no pogué marcar Marc Esteve, i quan això passa, el Sóller pateix la mancança del gol, sobretot lluny de Ca´n Maiol. I a Es Moleter de Sant Llorenç no ha estat una excepció, perdent per un clar 2-0, en un partit on el Cardassar s´ha mostrat més efectiu, marcant un gol a cada part.

El primer en pujar al marcador arribava al minut 20, després d'un inici d'encontre bastant igualat i que es jugà molt a la zona mitja del terreny de joc. Els sollerics estiraren una mica les línies arrel d'aquest 1-0, però no crearen gaire perill. A la represa, i a mesura que anaven passant els minuts, pareixia que el Sóller podria, al menys, anivellar el marcador, ja que portava l'iniciativa en el joc, això sí, sense inquietar gaire la porteria local. Però el Cardassar es defensà bé i aprofità el risc que anava agafant el conjunt de la Vall per, en una jugada d'indecisions al centre del camp, treure una jugada d'atac per banda esquerra i establir el 2-0 definitiu, quan mancaven tan sols 10 minuts pels 90 reglamentaris. Pel Sóller ja fou un voler i no poder fins que es pità el final del partit.

En definitiva, en un enfrontament bastant igualat en quan a joc, el Cardassar suma amb justícia els tres punts en joc gràcies a la seva millor efectivitat davant porta.