Setmanari d'informació local - 138 anys

0-1. El Sóller assalta Alcúdia i la permanència

El golejador Marc Esteve ha estat l'autor de l'únic gol

46721

Gran triomf el que acaba d'aconseguir el Sóller fa uns instants en el seu desplaçament al camp de l'Alcúdia, després d'imposar-se per un ajustat 0-1 i que fa que mantengui l'imbatibilitat en aquesta fase de permanència, i per tant, dóna una passa quasi definitiva de cara a assolir aquest objectiu.

La victòria s'ha assolit gràcies al gol que ha marcat Marc Esteve en el minut 38, un gol que ha desnivellat el partit en uns moments on l'Alcúdia s'havia mostrat més incissiu que el Sóller. Aquest marcador ha significat pel conjunt solleric trobar estabilitat en el seu joc i arribar al descans amb aquest avantatge.

La segona part ha estat més anivellada que la primera en quan a joc, tot i que el Sóller, a la contra, ha tengut tres bones ocasions d'ampliar el resultat per una sola de clara de l'Alcúdia. Al final, després de que l'àrbitre hagi allargat l'encontre fins a set minuts més dels 90 reglamentaris, el conjunt d'Àlex López s'ha fet amb els tres punts.