Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veterans del Port imposaren la seva llei al Torneig Centenari Círculo Sollerense

Partit disputat entre els joves del Centro i els portuaris, arribant al descans amb un 2 a 1 a favor dels Veterans del Port. Durant els primers 45 minuts, ambfós equips disposaren d'algunes ocasions de gol, que no saberen transformar en gol, en part degut al bon encert de la defensa dels dos equips, que realitzà un gran encontre. En la segona meitat els joves del Centro reduiren diferències arribant a l'empat. Els veterans reaccionaren i més centrats en el joc sentenciaren el partit, arribant amb el resultat final a favor dels Veterans del Port. Cal destacar per part dels veterans el seu plantejament del partit, seriós i fluït en les seves línies, amb Fabian i Porcel inspirats, donant el triomf al seu equip. Per part dels joves del Centro, un cop més es notà una lleugera millora. La propera jornada, els al.lots del Centro juguen un molt difícil partit davant el líder del torneig, els Veterans Sóller, que han demostrat que duen molt bon futbol a les seves botes, aquesta darrera jornada, golejant al Ferrocarril de Sóller per un contundent 5-1.