Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Horrach s'imposa amb autoritat a Algaida

Xesc Martí s'imposà en la prova en línea per a júniors

Un cap de setmana més, l'activitat ciclista ha estat força intensa per les carreteres de l'illa. Algaida, Portocolom o Sa Pobla foren els llocs on hi va haver competició, encara que en aquesta ocasió i a causa de la triatló, han comptat amb escassa presència sollerica. Hem de fer però esment a la victòria del deianenc Joan Horrach a Algaida on va dominar la prova de principi a fi, imposant-se en els dos sectors de que constava la prova, un en línia de 44 qms i una contra rellotge individual de 4'5 qms. en la que va treure més de 20 segons al segon classificat. En aquesta mateixa carrera, però en categoria júnior, fou també destacada l'actuació del fornalutxenc Xesc Martí, que s'imposà en la carrera en línia, mentre que fou segon a la contra rellotge, on fou superat per Jenaro Ramos, que s'acabà imposant en la general final. deixant al fornalutxenc segon. Per altra banda, també hi va haver cursa a Sa Pobla, inclosa dins el programa de les seves festes patronals, en la qual hi va prendre part el solleric Josep Alfaro que fou 22è de la general. Millor li ha va anar a Xesqui Horrach, que fou novè a la general i quart en la categoria de Master-30 amb un temps d'1 h. 20' 31''. Finalment es va disputar el trofeu Porto Colom, que va comptar amb la presència del solleric enrolat en les files de l'Opel Inca, novè a la general, mentre que Xesqui Horrach fou setè.