Setmanari d'informació local - 138 anys

Veterans i cadets agermanaren les generacions del club

Una jornada inoblidable amb l'homenatge als fundadors i amb un divertit partit que guanyaren els joves (7-3)

Ja dèiem que era una cita a la que no es podia faltar i no ens equivocarem de res. Diversió, emotivitat, records d'altres temps i sobretot, bon ambient i germanor. Tal vegada dissabte es va viure una de les jornades més emotives de les previstes en els actes de celebració del 25 aniversari del U.D. Sollerense, amb la disputa d'un partit entre components de les primeres plantilles del club dels anys setanta i els actuals cadets, entrenats per Tomàs Vidal, el que fou també el primer entrenador oficial de l'entitat.En els prolegòmens del partit, un cop que les dues formacions haguessin sortides plegades al centre del camp, es produí la situació més entranyable del capvespre. Els dos equips es dirigiren a la banda per tal de fer entrar al qui fou el fundador i primer president del club, Ramon Vivas. L'actual directiva del club i les seves respectives plantilles l'obsequiaren amb un siurell amb una inscripció com a dedicatòria, a més de fer la treta d'honor. La fotografia de rigor amb tots els protagonistes del dia, inclosos també alguns directius fundadors com Bartomeu Rosselló i Miquel Perelló, secretari i vice-president l'any 1975, respectivament. Pel que fa al partit, es guardà un minut de silenci en memòria de les persones que han estat dins el club i que ja han desaparegut. Els primers minuts de partit, mentre les forces estaven intactes, foren aprofitats pels veterans per avançar-se al marcador, però poc a poc, els joves s'anaren imposant arribant al descans amb un 5-1 prou clar. La segona part fou més anivellada i la diversió, joc net i els gols feren la resta.