Setmanari d'informació local - 138 anys

Trista despedida dels sollerics en aquesta fase d'ascens (106-53)

Consferto Andratx (49+57): Fernández (25), Alemany (4), Beltran (16), Grau (2), Covas (27), Miñana (15), De la Parte (6) i Vesga (11).
Joventut Mariana Sa Talaia (21+32): Cobos (10), Rosselló (5), Oliver (12), Savinovic (13), Mainzer (3), Castanyer (8) i Cuesta (2).
Àrbitres: Hermida i Ferriol. Eliminaren per cinc faltes personals a Cobos i Oliver.

Els sollerics del Joventut Mariana séniors realitzaren, alhora, el pitjor i darrer partit de la temporada. Els de casa, també val a dir-ho, els entrà absolutament tot, fins anotar un total de 10 triples (trenta punts), que foren un handicap molt important en l'esdevenir del partit. Els primers minuts de matx varen ser molt igualats, arribant al minut 8 de joc amb un 9-7 en el marcador. A partir d'aquí, però, els locals apretaren més i els visitants no pogueren seguir el ritme de partit dels de casa. A partir d'aquí i fins el final de la primera part, l'Andratx va fer un parcial de 38-11!!!, arribant a l'equador del partit amb 49-21. A la represa, més del mateix. Els visitants anotaren sis triples més a anotar als quatre de la primera part, i no hi hagué absolutament ningú que es salvà de la debacle a Andratx. El que sí que està clar és que el Joventut Mariana Sa Talaia no va estar en cap moment dins el partit, i va ser una trista despedida per una temporada que tant jugadors com tècnics estan d'acord en que ha estat excel.lent, en comparació en altres anys. A part de la despedida també dels séniors del campionat, també es va despedir dels jugadors l'entrenador català Xavi Menal, que, un cop acabat el matx, explicà als jugadors els motius de la seva decisió.