Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port deu la categoria al Casa Miss de Sa Pobla

Gràcies a la victòria d'aquests a domicili al camp de La Victòria, la derrota portuària a Montaura va ser un mal menor

3 Montaura: Bernat, Truyols (Fuentes), Planas (Escarrer), Rafel, Dalià, Llorens, Moranta, Marcús, Llobera, Bestard (Pedro) i Serra (Martí).
1 Port de Sóller: Ricardo, Barriga (Guerrero), Dani, Raja, Estarellas, Rafa, Carmelo, Adamuz, Jorquera i Agustin (David).
Àrbitre: Guardiola Rotger.
Gols
0-1 (m.50) Adamuz
1-1 (m.70) Fuentes
2-1 (m.75) Moranta
3-1 (m.80) Llobera

El Port de Sóller, tot i perdre en el darrer partit de lliga, va aconseguir el seu gran objectiu, que no era altra que la permanència a Preferent. La primera part es va jugar molt de tu a tu entre dos conjunts que desitjaven com fos la victòria. Com ja hem explicat, el Port necessitava els tres punts que el salvassin sense dependre dels demés, però el Montaura estava aficat de ple en la lluita per entrar en la lligueta d'ascens. Així, amb un domini altern pels dos equips, la primera part acabà tal com havia començat. Però als cinc minuts de l'inici, Adamuz foradà el marc rival i posà el 0-1 en el marcador que donava ales al Port però vet-aquí que el conjunt de Biel Torrens es va venir abaix, fet que va aprofitar, i molt bé, l'esquadra local per, en deu minuts, sentenciar un partit que s'havia posat molt de cara el conjunt mariner. Primer Fuentes, després Moranta i per acabar Llobera foren els encarregats de sentenciar el partit, i gràcies a la derrota de La Victòria a casa contra el Casa Miss, el Port de Sóller va aconseguir salvar la categoria. Anà d'un pèl, però s'aconseguí l'objectiu.